Ülkemizin İlk Astronotlarıyla Görüşmek İster Misiniz?

Üniversitemizden Uluslararası Uzay İstasyonu’na canlı bir bağlantı kurulacak ve bu özel etkinlikte, ilk astronotlarımız Sayın Alper Gezeravcı ve Sayın Tuva Cihangir Atasever ile bir araya geleceğiz.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 27 Ocak Cumartesi

Saat: 10.30

Yer:  Ballıca Kampüsü, SHY-145 Hangarı

Bu tarihi etkinliğimizde, Sayın Gezeravcı ile uzay istasyonundan canlı bir soru-cevap etkinliği gerçekleştirecek ve Sayın Atasever ile yüz yüze keyifli bir söyleşi yapma fırsatı bulacaksınız. Uzay, bilim ve keşif üzerine merak ettiğiniz soruları doğrudan astronotlarımıza yöneltebileceğiniz bu etkinlikte yerinizi almak için, lütfen QR kodunu okutmanız ya da samsun.edu.tr/soylesi adresinden online formu doldurarak kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.

Not: Kayıt için samsun.edu.tr uzantılı kurumsal mail adresiniz ile giriş yapmanız gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Öğrenci Destek Hattı